Wie zijn wij - Post voor kanjers

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie zijn wij

Mijn naam is Simone Peters

Ik ben met deze website begonnen nadat ik op hyves had gezien dat damian graag post wilde ontvangen. Damian heeft kanker en hij werd blij van post. Ik heb hem kaarten gestuurd,maar toen dacht ik als hij blij wordt van post, dan zullen er meer ernstige zieke kinderen en volwassenen blij worden van post .Ook de broertjes en zusjes krijgen een kaartje die worden vaak vergeten. Al snel kwam Delano erbij en er volgde meer kinderen en volwassenen.


Inmiddels heb ik enkele kanjers mogen ontmoeten en als ik zie wat de post ,met de kinderen en volwassenen doet dan blijf ik hier lang mee doorgaan.


Ik doe dit niet helemaal alleen .Ik krijg hulp van een aantal lieve hyvers .Nu facebook vrienden. Zelfs de moeder van Delano brengt spullen die we verzameld hebben naar ziekenhuizen en ook mijn vader en moeder gaan regelmatig mee om spullen weg te brengen voor de rommelmarkt, waar ik ook voor de kanjers sta. Zo proberen we wat geld bij elkaar te krijgen.


In mei 2012kwam Lidia voogt erbij en doet nu een groot deel van de administratie


Helaas is Simone Peters op 26 september 2015 overleden aan een hartstilstand. Nu ga ik als liefdevolle vriend (JACOB JANSMA) samen met LIDIA VOOGT verder met de stichting ,want we kunnen onze kanjers niet in de steek laten.JACOB JANSMA voorzitter(directeur)post voor kanjers

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu